Studielegene

IMPRESS-Norway vil ansette en rekke studieleger som endel av et nasjonalt team for studien. Legene vil være sentrale i de molekyære utredningene og åpning og lukking av kohorter. Vi er derfor svært fornøyde med å kunne ønske velkommen til første studielege.

Sigmund Brabrand er overlege med doktorgrad innen uroonkologi og vil fra nå dele sin tid mellom klinikken og IMPRESS-Norway. I tillegg er Sigmund aktiv formidler innen kreftfeltet og står bak både podkasten Kreftlegene og boka Kreftgåten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s